Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Ανεπανάληπτη μουσική πανδαισία στη Χαλκίδα από τα Μουσικά Σύνολα

Μια ανεπανάληπτη μουσική πανδαισία έζησαν όσοι βρέθηκαν τη Δευτέρα 10 Ιουλίου στην πλατεία Μάλλιου στη Χαλκίδα, στη συναυλία των Μουσικών Συνόλων του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χαλκιδέων, στην οποία συμμετείχε και η Χορωδία Χρωμάτων, σε διδασκαλία Δέσποινας Γερογιάννη. Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και όλοι στο τέλος αποθέωσαν τους μουσικούς, τους χορωδούς και τον μαέστρο Πέτρο Πρόκο για την εξαιρετική μουσική βραδιά.

Πριν την έναρξη της συναυλίας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό η Πρόεδρος τους ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη, τονίζοντας ότι στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του φετινού καλοκαιριού, την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 21:00 στην πλατεία Μάλλιου, θα φιλοξενεί η Φιλαρμονική της Γενεύης.

Το μουσικό πρόγραμμα που ακολούθησε από τα Μουσικά Σύνολα και τη Χορωδία Χρωμάτων, υπό τη διεύθυνση του Πέτρου Πρόκου, ξεσήκωσε τον κόσμο, που στο τέλος τραγουδούσε όρθιος Μίκη Θεοδωράκη. Το πρώτο μέρος περιελάμβανε τραγούδια και μελωδίες από όλον τον κόσμο και το δεύτερο, αξέχαστες ελληνικές επιτυχίες που ερμήνευσαν οι Γιώργος Δρακούλης, Παναγιώτα Φραντζή, Μαρία-Στέλλα Παππά, Σταυρήνη Αργυροπούλου, Γιάννης Κομνηνός και ο Μάκης Τσιγάντες.

Στο τέλος ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης συνεχάρη το μαέστρο Πέτρο Πρόκο και όλους τους καλλιτέχνες και χορωδούς που πήραν μέρος στην εκδήλωση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.