Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στο Δημαρχείο Αλιάρτου-Θεσπιέων

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 24-7-2017 επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κου Αποστόλου Ευάγγελου στο Δημαρχείο του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων.

Στη συζήτηση που έγινε, εν όψει του περιφερειακού συνεδρίου που θα διεξαχθεί στη Λαμία στις 26-27/7/2017, τέθηκαν οι απόψεις και οι προτάσεις για την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής καθώς και της συντήρησης των υποδομών.

Ο Υπουργός ανέφερε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και  ήδη βρίσκονται στο στάδιο της επεξεργασίας μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Δήμαρχος κος Ντασιώτης Γεώργιος μεταξύ άλλων έθεσε στον Υπουργό την ανάγκη δημιουργίας ειδικής, διακριτής χρηματοδότησης, προς τους αγροτικούς Δήμους, που να αφορά την συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας, γιατί με τους υπάρχοντες πόρους αυτή είναι αδύνατη. Επίσης ζήτησε από τον Υπουργό την παραχώρηση της χρήσης του κτηρίου που στεγαζόταν οι υπηρεσίες του Αμπελουργικού Φυτωρίου, προκειμένου να δημιουργηθεί Διοικητήριο. Ο Υπουργός δήλωσε πως θα εξεταστούν τα αιτήματα και θα εξειδικευθούν σύντομα σε συνάντησή  του με το Δήμαρχο στο γραφείο του.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην πρότυπη γαλακτοκομική μονάδα του κου Γιαννουδάκη, όπου και υπήρξε ξενάγηση από του ιδιοκτήτες.

Στη συνάντηση με τον κο Υπουργό, εκτός του Δημάρχου, συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι κκ Αραπίτσας Γεώργιος, Παπαθανασίου Αθανάσιος, Μανίκας Χρυσόστομος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σταμούλης Αναστάσιος, ενώ τον Υπουργό συνόδευαν ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ κος Ζανιάς Αθανάσιος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.