Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Ολοκληρώθηκε η ιατρική παρέμβαση σε προσφυγόπουλα στη Λιβαδειά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ιατρική παιδιατρική παρέμβαση σε παιδιά προσφύγων το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 στο χώρο του Ζαππείου στη Λιβαδειά.

Η πρωτοβουλία αυτή έγινε στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης «Υγεία για όλους» σε συνεργασία με τον Δήμο Λεβαδέων, την ΚΕΔΗΛ και με την επιστημονική ευθύνη της Α' Παν/κής κλινικής του Π.Π.Ν. 'Άγία Σοφία" με επικεφαλής τον κ. Γ. Χρούσο, καθηγητή Παιδιατρικής - Δ/ντής Παν. Παιδιατρικής κλινικής Π.Ν.Π "Αγία Σοφία", την Παιδιατρική κλινική του Π.Ν."Πεντέλης", του Γ. Νοσοκομείου Λιβαδειάς , του Κ.Υ. Αλιάρτου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιδιατρική κλινική εξέταση και εμβολιασμό των παιδιών. Εμβολιάστηκαν συνολικά 190 παιδιά προσφύγων που διαμένουν στη πόλη.

Για την άριστη συνεργασία και οργάνωση της δράσης αυτής συνεχάρη την Δήμαρχο Λεβαδέων, κ. Γιώτα Πούλου, την αρμόδια Αντιδήμαρχο, κ. Κατερίνα Κοσκοβόλη και τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΛ, κ. Θανάση Αλεστά, η συντονίστρια του προγράμματος κ. Σωτηροπούλου Ελένη.


Ενώ, η ίδια δεσμεύτηκε να επαναληφθούν αντίστοιχες πρωτοβουλίες το επόμενο χρονικό διάστημα. Ο Δήμος Λεβαδέων και η ΚΕΔΗΛ ευχαριστεί όλους τους ιατρούς – παιδιάτρους που συμμετείχαν εθελοντικά σε αυτήν την δράση και συνέβαλαν στη προαγωγή της δημόσιας υγείας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.