Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Χρηματοδότηση για την αγροτική οδοποιία στη Στερεά Ελλάδα

Αγροτικός δρόμος στη Μακρινή Δωρίδος (φωτ.: Νικόλαος Καραμάνος)
Εκδόθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας η πρόσκληση υποβολής προτάσεων για το πρόγραμμα «Στήριξη για επενδύσεις σε υποδομές που συνδέονται με την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό ή την προσαρμογή της γεωργίας και της δασοκομίας».

Πρόκειται για πρόγραμμα, μέσω του οποίου θα χρηματοδοτηθούν κατασκευές έργων πρόσβασης σε γεωργική ή κτηνοτροφική ή μικτή εκμετάλλευση. Δηλαδή έργων αγροτικής οδοποιίας, με υποχρεωτική την τσιμεντόστρωση ή ασφαλτόστρωση σε εκτός σχεδίου περιοχές στα διοικητικά όρια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 


Σκοπός αυτών των έργων είναι η εξασφάλιση της εύκολης και ασφαλούς πρόσβασης στις αγροτικές περιοχές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η ανεμπόδιστη διακίνηση των παραγόμενων  προϊόντων σε συνδυασμό με την παράλληλη βελτίωση και εκσυγχρονισμό των καλλιεργητικών μεθόδων.

Ο προϋπολογισμός της πρόσκλησης ανέρχεται στα 3.200.000 ευρώ και εκδίδεται στο πλαίσιο του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ως ελάχιστος προϋπολογισμός των υποβαλλόμενων προτάσεων ορίζεται το ποσό των 150.000€ και ως μέγιστος το ποσό των 500.000€. Οι προτάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του ΟΠΣΑΑ (www.opsaa.gr/RDIIS) από 01/09/2017 έως 31/10/2017.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.