Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Δήλωση Γ. Παπαναστασίου για εργασίες στα σχολεία του Δήμου Αγρινίου

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων του Δήμου:

«Η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει αποδείξει έμπρακτα, από την πρώτη μέρα, το ενδιαφέρον της για τις σχολικές υποδομές. Καταφέραμε με ίδια έσοδα, ως αποτέλεσμα χρηστής διαχείρισης, να κάνουμε παρεμβάσεις που εκκρεμούσαν τα τελευταία 20 χρόνια.

Εκμεταλλευτήκαμε την καλοκαιρινή περίοδο για να βάψουμε το σύνολο των σχολείων του Δήμου, να διαμορφώσουμε τον αύλειο χώρο και να συντηρήσουμε τις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Παράλληλα προχωρήσαμε σε αποκατάσταση, όπου υπήρχε ανάγκη, σε παράθυρα και  πόρτες ενώ επισκευάσαμε αποδυτήρια σχολείων τόσο της Πρωτοβάθμιας όσο και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.   

Με την εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ Δήμου, Σχολικών Επιτροπών, Συλλόγων Διδασκόντων και Συλλόγων Γονέων επιτύχαμε το καλύτερο αποτέλεσμα με στόχο πάντα ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον για τα παιδιά μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Προϊστάμενο Σχ. Επιτροπής Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Σπ. Αδάμη και  Δευτεροβάθμιας Φ. Παπούτση για τον συντονισμό των εργασιών καθώς και  την Δνση Τεχνικών Υπηρεσιών για την  ολοκλήρωση των έργων.

Είναι πεποίθησή μου ότι, με μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά χωρίς εντυπωσιασμούς και πυροτεχνήματα, θα μπορέσουμε να αποδώσουμε  στους πολίτες έργα και υπηρεσίες που αντανακλούν στην ποιότητα ζωής».





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.