Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Υπέρ της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας για την προστασία της οικογενειακής στέγης το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας με ομόφωνη απόφασή του στηρίζει τις προσπάθειες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την προστασία της οικογενειακής στέγης από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Για την κινηματική πρωτοβουλία της Περιφέρειας , αλλά και την αναγκαιότητα της νομοθετικής ρύθμισης ούτως ώστε να θωρακιστεί ο πολίτης έναντι των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και να μην χάσουν τα σπίτια τους οικογένειες, ενημέρωσαν το Σώμα ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας.

Όπως τόνισαν η πρωτοβουλία ξεκίνησε, καθώς διαπιστώνεται πως τώρα είναι η κατάλληλη ώρα μιας και μπροστά μας έχουμε την Συνταγματική Αναθεώρηση, αλλά και τη δαμόκλειο σπάθη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Από την πλευρά τους οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας, αλλά και ο Δήμαρχος Παναγιώτης Λουκόπουλος σημείωσαν ότι είναι επιβεβλημένο να προστατευθεί η οικογενειακή στέγη και χαρακτήρισαν ιδιαίτερα θετική την πρωτοβουλία της Περιφέρειας.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι υπέγραψαν στο σχετικό έντυπο συγκέντρωσης υπογραφών που θα σταλεί στην Κυβέρνηση με το επιβεβλημένο αίτημα της νομοθετικής ρύθμισης.

Σημειώνεται ότι υπέρ της κινηματικής πρωτοβουλίας για διάσωση της οικογενειακής στέγης έχουν ταχθεί μέχρι τώρα τα δημοτικά συμβούλια Καλαβρύτων, Αιγιαλείας, Δυτικής Αχαϊας. Ενώ τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξουν επαφές και με άλλα δημοτικά συμβούλια και Δήμος της Δυτικής Ελλάδας.

Ενώ την κινηματική πρωτοβουλία της Περιφέρειας στηρίζει η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.