Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Διάλεξη στο Αγρίνιο με θέμα "Αρχιτεκτονική Τοπίου στη Σύγχρονη Εποχή"

Το Makerlab και το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας οργανώνουν ανοιχτή διάλεξη τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 στις 19:00 στο περιφερειακό τμήμα ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας (Πάνου Σούλου 11 Αγρίνιο), με κεντρική ομιλήτρια τη διεθνώς καταξιωμένη Αρχιτέκτονα Τοπίου Δήμητρα Θεοχάρη.

Θα παρουσιαστούν οι νέες προκλήσεις στο σχεδιασμό πόλεων με την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και πρωτοποριακών ιδεών διαχείρισης υδάτων και χώρων πρασίνου με στόχο την οικολογική, πολιτισμική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη των πόλεων με βιώσιμο αλλά και ανταγωνιστικό τρόπο.

Μέσα από εξέχοντα παραδείγματα από υλοποιήσιμες λύσεις από διάφορες πόλεις της Ευρώπης, της Κίνας και τη Σιγκαπούρη, θα συζητηθούν λύσεις για τον ελληνικό χώρο, εφαρμόσιμες σε μικρές και μεγάλες πόλεις.

Πόλεις σαν το Αγρίνιο μπορούν να φέρουν πρωτοποριακές πολεοδομικές λύσεις στο προσκήνιο, όπως έχουμε δει στα Τρίκαλα και τη Θεσσαλονίκη, να προσφέρουν θέσεις εργασίας στους ντόπιους μηχανικούς αλλά και να προωθήσουν τη θέση της πόλης του Αγρινίου ως μιας καινοτόμας και σύγχρονης πόλης στο παγκόσμιο προσκήνιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.