Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Ξεκινά η Σταδιακή Ανακατασκευή του Γηπέδου Ευπαλίου με Χρηματοδότηση της Περιφέρειας

Ένα πάγιο και διαρκές αίτημα της ομάδας του Απόλλωνα Ευπαλίου, αλλά και της τοπικής κοινωνίας, για την αποκατάσταση του γηπέδου στο Ευπάλιο, βαίνει οριστικά προς τη λύση του. 

Σε συνάντηση που είχε προχθές η διοίκηση του Απόλλωνα Ευπαλίου, με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη στην Άμφισσα, συμφωνήθηκε η άμεση σταδιακή ανακατασκευή του γηπέδου Ευπαλίου, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η αντιπροσωπεία της Ομάδας μας, υπό τον πρόεδρο Γιάννη Κούγια, τον γενικό αρχηγό και πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ευπαλίου, Κώστα Τσιούστα, και τον Γιάννη Φλέγγα, ενεργό παίκτη και δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Δωρίδας, παρουσίασε στον Κ. Μπακογιάννη την μελέτη για την ανακατασκευή του ήδη υπάρχοντος γηπέδου στην περιοχή μας, έργο το οποίο, όπως μας διαβεβαίωσε και η περιφερειακή σύμβουλος κα Πέγκυ Αραβαντινού –η συμβολή της οποίας ήταν καθοριστική, κρίθηκε ώριμο προς ολοκλήρωση. 

Έτσι, άμεσα προωθείται η τυπική διαδικασία μιας προγραμματικής συμφωνίας με το Δήμο Δωρίδας, ώστε να εκταμιευτούν σύντομα τα χρήματα που απαιτούνται για την σταδιακή ανακατασκευή του γηπέδου, που εκτιμάται ότι θα είναι πλήρως λειτουργικό από τις αρχές της επόμενης σεζόν.

Η αποκατάσταση της φυσικής έδρας της ομάδας μας αποτελούσε έναν από τους βασικούς στόχους της νέας διοίκησης του Απόλλωνα Ευπαλίου. Στόχος μας, εντός του 2018 να «παίζουμε» στο σπίτι μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.