Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Συνελήφθησαν γυφτάκια που χτύπησαν και λήστεψαν 72χρονο στη Λιβαδειά

Συνελήφθησαν προχθές το πρωί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, 2 ανήλικοι ημεδαποί, ηλικίας 17 & 15 ετών, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για διάπραξη κλοπής και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ειδικότερα χθες το πρωί, η 15χρονη προσέγγισε 72χρονο, τη στιγμή που εκείνος εξερχόταν από κατάστημα σούπερ μάρκετ της περιοχής και με τη μέθοδο της απασχόλησης, κατάφερε να του αφαιρέσει το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 220 ευρώ. Η 15χρονη έγινε αντιληπτή από τον 72χρονο και στην προσπάθεια του να την ακινητοποιήσει, ο 17χρονος του επιτέθηκε, χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Αστυνομικοί που προσήλθαν στο σημείο, ακινητοποιήσαν και συνέλαβαν τους δράστες, ενώ στην κατοχή της 15χρονης βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχο του. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Λιβαδειάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.