Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ευχαριστήρια ανακοίνωση Δ.Ε. και Δ.Κ. Άμφισσας για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις

Η Δημοτική Ενότητα και η Δημοτική Κοινότητα Άμφισσας μετά το πέρας των πολύ επιτυχημένων εκδηλώσεων του τριημέρου της Αποκριάς, ευχαριστεί από καρδιάς το Πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας και την Επιτροπή του Στοιχειού για την άψογη συνεργασία μας, για την τόλμη τους και την επιμονή τους να κάνουν το Στοιχειό ακόμα πιο δυνατό. 

Την υπέροχη Επιτροπή της Οδύσσειας, που φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία και διοργάνωσε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια και την Επιτροπή του Κρυμμένου Θησαυρού, που κράτησε ζωντανό το κέφι και τη χαρά στην πόλη μας για τρεις ολόκληρες ημέρες.

Για τον στολισμό της πόλης και για την δημιουργία του Στοιχειού εργάστηκαν οι Θέμης Παπαγιαννακόπουλος, Ανδρέας Κουφάλης, Παναγιώτης Μερινόπουλος, Κώστας Δασκαλόπουλος, Πάντια Κατσικούλη, Νίκος Μέγας, Γιώτα Γαλιούρα, Ευσταθία Παπαγιαννακοπούλου, Αγγελική Μαργώνη, Αγγελική Τζαμτζή, Βασίλης Νικολάου, Γιάννης Τσινταβής, Μιχάλης Παναγιωτλάρης, Μιχάλης Αναγνώστου, Κώστας Κατσαρέλης και Ιωάννα Βώττα. 
Στολές μοίρασαν η Μίνα Μέγα και η Έφη Κοντούλη.
Την έναρξη των εκδηλώσεων έκανε μοναδική ο Γιάννης Ξηρός. 

Στο Ξύπνημα των Στοιχειών την Παρασκευή συνέβαλαν οι Κώστας, Σπύρος και Παναγιώτης Μερινόπουλος, με τη βοήθεια του Γιώργου Βλασίου, οι οποίοι μεταμόρφωσαν τη Χάρμαινα σε ένα απίθανο σκηνικό. Οι Κουδουναραίοι Διστόμου πλαισίωσαν την εκδήλωση με υπέροχους ήχους.  
Ο Θύμιος Ξηρός με καταπληκτικό φωτισμό.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσοχωρίου με παραδοσιακά εδέσματα.
Ο Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας κ. Παναγιώτης Μητσόπουλος, ο οποίος παραχώρησε τον προαύλιο χώρο του σχολείου για τη διευκόλυνση των οχημάτων. 

Τη Νύχτα των Στοιχειών ζωντάνεψαν ο Δημήτρης Δριστίλας με το υπέροχο ηχητικό για το δρώμενο του Κωνσταντή και της Λενιώς και ο Ανδρέας Ζησόπουλος.
Ο Κωνσταντής Κωνσταντίνος Κεφαλάς, η Λενιώ Άντρια Καρβούνη και οι Ταμπάκηδες Ζώης Αθανασίου, Στάθης Γερεντές, Νίκος Μέλιος, Θανάσης Κοντολάτης, Ηλίας Κακανάς, Οδυσσέας Τσικνής, Ηλίας Φέλλος, Δημήτρης Σκορλέτος. 
Οι Νεράιδες Αγγελική Σίμου, Μαριβίνα Πουλοπούλου, Βάσια Παπούλια, Αθανασία Γεωργαντά, Δέσποινα Οικονόμου, Ελευθερία Λαλλά, Μαρίζα Ξεπλάτη, Μαρία Τσιέρη, Θωμαή Σικιανάκη και Μαριάννα Γάτου. 
Οι χιλιάδες κουδουνοφόροι που κατέκλυσαν την πόλη. 
Πολύτιμη βοήθεια προσέφεραν οι Αφροδίτη Παπαδήμα, Φώφη Ζόγκζα, Βαλεντίνα Ζώτου και το Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας για τις πρόβες.
Η Σχολή Σχορού Σύλβιας Βούσουρα και ο Χρήστος Παγκράτης.
Η Παναγιώτα Μήταλα, η Μάρθα Σύρρου και η Μαριάννα Σταυράκη με το υπέροχο μακιγιάζ και η Γιώτα Γαλιούρα με τα χτενίσματα.
Το ΚΑΠΗ Άμφισσας με πεντανόστιμα εδέσματα που ετοίμασαν και μοίρασαν. 
Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών για τις ελιές, ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου κ. Νίκος Φουσέκης και τα Super Markets Σκλαβενίτης και Γαλαξίας.  
Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στους φίλους Μιχάλη Αναγνώστου και Βασίλη Νικολάου για την εξαιρετική μουσική που μας χάρισαν καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Ευχαριστούμε θερμά για τη σημαντική συνεισφορά τους τις εταιρείες ΕΛΜΙΝ, Δελφοί-Δίστομο, Μύλοι Λούλη και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Φωκίδας
Ευχαριστίες αποδίδουμε στα Αρτοποιεία Αρβανιτάς , Νικολάου και Μανέτας για την πολύτιμη βοήθειά τους. 
Στο Οινοποιείο Αργυρίου για το κρασί, στο Ρακαριό του Σάλωνα για το τσίπουρο και στον κ. Νίκο Κούκο. 
Στα καταστήματα Σπιτόγατα και Κουρτίνες-Υφάσματα Επιπλώσεων Γιώργος Δρίβας, το Ζαχαροπλαστείο Μπάφα και στον κ. Δημήτρη Γουλή. 
Στον Διευθυντή του Γυμνασίου Άμφισσας κ. Γιάννη Κολιαβά για την αμέριστη κατανόηση και υπομονή που υπέδειξε. 
Και στους Δημήτρη και Θύμιο Λαλλά, Γιάννη Κουλελή, Παναγιώτη Πραγιάννη, Παναγιώτη Λαλλά, Φάνη Τσάκαλο, Γιώργο Προβόπουλο και Κατερίνα Μαρινάκη για την καταπληκτική αποτύπωση των εκδηλώσεων με φωτογραφίες και βίντεο.

Για την κατασκευή των αρμάτων εργάστηκαν πυρετωδώς οι Βαγγέλης Τσάρκος, Ανδριάννα Παπαδήμα, Λίτσα Μαξούτη, Θύμιος Κρίκος, Χάρης Σαπουντζής, Θύμιος Τσιρλιάγκος, Δημήτρης Παπαδήμας, Μάκης Ράπτης, Γιάννης Φαρούκου, τα παιδιά της περσινής Γ’ Λυκείου και αμέτρητοι γονείς και φίλοι των παιδιών του Κρυμμένου Θησαυρού. 

Την άψογη εικόνα της πόλης και την καθαριότητα φρόντισαν οι Μάκης Ράπτης, Γιάννης Φαρούκου, Παναγιώτης Κακκανάς και οι υπάλληλοι καθαριότητας της Δ.Ε. Άμφισσας.

Ευχαριστούμε θερμότατα την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Τμήμα Τροχαία Άμφισσας και το Τ.Α. Άμφισσας για τη διευκόλυνση των επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου.   

Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς τους αμέτρητους εθελοντές και φίλους, γιατί χωρίς εσάς τίποτα δεν θα ήταν τόσο υπέροχο. Και του χρόνου με υγεία και Καλή Σαρακοστή.     

   Ο Αντιδήμαρχος  Δελφών                         Ο Πρόεδρος Δ.Κ. Άμφισσας
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ           ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΕΝΕΤΣΑΝΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.