Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στο 8ο Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου

Τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2018 ξεκινάει το 8ο Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου. Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται στο κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης του Εθνικού Δημοτικού Σταδίου Καρπενησίου.

Οι ομάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τη Δευτέρα 16 Απριλίου έως και την Τρίτη 24 Απριλίου 2018 στο Τμήμα Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδείας στο Δημαρχείο Καρπενησίου στην περιοχή Προφήτη Ηλία (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2237350043). 

Ομάδες που δεν θα καταθέσουν εμπρόθεσμα τον πλήρη φάκελο συμμετοχής δεν θα γίνουν δεκτές. Κάθε ομάδα θα έχει το δικαίωμα να δηλώσει μέχρι και 15 αθλητές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν εδώ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ από την ιστοσελίδα του δήμου. Η Υπεύθυνη Δήλωση κάθε αθλητή θα πρέπει να συνοδεύεται απαραιτήτως από αντίγραφο της Αστυνομικής του Ταυτότητας. Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018.

Το Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου αποτελεί πλέον ένα θεσμό στον Δήμο Καρπενησίου και διοργανώνεται φέτος για 8η συνεχή χρονιά. Τη διοργάνωση στηρίζουν εμπράκτως  τόσο οι δημότες των Δήμων Καρπενησίου και Αγράφων όσο και αθλητές από περιοχές εκτός Ευρυτανίας. Είναι μία σημαντική αθλητική διοργάνωση με κοινωνικό χαρακτήρα που τονίζει  με τον καλύτερο τρόπο τις αρχές του εθελοντισμού και προβάλλει το αθλητικό ιδεώδες, ενώ παράλληλα δίνει το ερέθισμα –ειδικά σε νέους ανθρώπους- να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.