Ads 468x60px

Blogroll

Blogger templates

Blogger news

BTricks

BThemes

Recent Posts

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Ο Δήμος Δομοκού είναι έτοιμος να εφαρμόσει δράση κουνουποκτονίας

Ενημερωτική συνάντηση για τη ραγδαία αύξηση των κουνουπιών, των τρωκτικών και των ακριδών και τον βέλτιστο τρόπο αντιμετώπισης αυτών, πραγματοποιήθηκε στον Δομοκό, από την Επιτροπή Κουνουποκτονίας, παρουσία του Δημάρχου Δομοκού, κ. Δημήτρη Τζιαχρήστα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, αναφέρθηκαν οι εστίες αναπαραγωγής κουνουπιών, τρωκτικών και ακριδών και στη συνέχεια δόθηκαν οι ανάλογες οδηγίες  για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν,  προκειμένου να συμβάλλουμε όλοι στη μείωση των προαναφερθέντων εντόμων και τρωκτικών.

Τόσο τα μέλη της επιτροπής όσο και ο Δήμαρχος επισήμαναν ότι, λαμβάνοντας υπόψη την ιδιομορφία του Δήμου Δομοκού όσον αφορά τη φυτική του κάλυψη, θεωρείται αναγκαία η λήψη μέτρων καταπολέμησης των εντόμων (κουνούπια, ακρίδες) και των τρωκτικών, καθώς επίσης και η ενημέρωση των δημοτών.

Στην ενημερωτική συνάντηση το παρών έδωσαν Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς, επίσης, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου.

Τέλος, παραχωρήθηκαν από την επιτροπή κουνουποκτονίας ενημερωτικά φυλλάδια με πληροφορίες και τρόπους αντιμετώπισης των εν λόγω εντόμων και  τρωκτικών, τα οποία θα μπορούν οι πολίτες να προμηθεύονται από τα δημοτικά καταστήματα και το ΚΕΠ του Δήμου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας θα δημοσιευτεί μετά από έλεγχο. Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια δε δημοσιεύονται.